Αναχώρηση από το Λιμάνι της Λεμεσού το απόγευμα για ένα μοναδικό ταξίδι. Όχι μόνο θα επισκεφθούμε την Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία, αλλά θα κάνουμε και ένα μεγάλο ταξίδι πίσω στο χρόνο.
Ο Κολοσσός της Ρόδου, το τρίτο από τα επτά θαύματα του Αρχαίου Κόσμου, δέσποζε κάποτε στο λιμάνι. Περιηγηθείτε στην υπέροχη παλιά πόλη, έναν λαβύρινθο από πλακόστρωτα δρομάκια που θα σας μεταφέρουν στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία και πέρα από αυτή.
Το πρωί φτάνουμε στο Κουσάντασι, όπου θα έχετε στη διάθεση σας μια ολόκληρη ημέρα για να απολαύσετε αυτή την πολύχρωμη παραλιακή πόλη της Τουρκίας. Το Κουσάντασι αποτελεί την πύλη προς τα ελληνιστικά ερείπια της Εφέσου, που φημίζεται για το τέταρτο από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου, τον ναό της Αρτέμιδος.
Άφιξη στον Πειραιά. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθείτε και να εξερευνήστε την πρωτεύουσα των Αθηνών και να απολαύστε ένα ταξίδι τριών χιλιετιών πίσω στον xρόνο. Γύρω από την Ακρόπολη του 5ου αιώνα θα βρείτε πολλά αρχαιολογικά αξιοθέατα.
Μέρα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την φιλοξενία που προσφέρει το Celestyal Crystal!
Στο βόρειο άκρο της Διώρυγας του Σουέζ βρίσκεται το Πορτ Σαιντ, με τη νοσταλγική ατμόσφαιρα του. Διαθέτει έναν υπερυψωμένο πεζόδρομο μπροστά στην ακτή με υπέροχη θέα προς τη διώρυγα. Τα κτήρια και οι ιδιοκτησίες του 19ου αιώνα, που το περιβάλλουν, αναδίδουν μια γοητεία που σας μεταφέρει σε περασμένες εποχές.
Η εντυπωσιακή ακτογραμμή του Ασντόντ, στους Αγίους Τόπους του Ισραήλ, αποτέλεσε μάρτυρα της εξέλιξης της ιστορίας από τον Βιβλικό προφήτη Ιωνά. Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα περιλαμβάνονται το όρος του Ναού, o θόλος του Βράχου, ο ναός της Αναστάσεως και το Τείχος των Δακρύων. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε δύο από τις πιο διάσημες πόλεις του κόσμου, τη Βηθλεέμ και την Ιερουσαλήμ
Επιστροφή το πρωί στη Λεμεσό μετά από ένα μοναδικό ταξίδι!
Οι τιμές είναι ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα και περιλαμβάνουν: